Jul er lig julegaver - overrask med flotte smykker

Image

I den søde juletid elsker vi at overraske hinanden med gaver. Om det er små gaver hver dag i december, adventsgaver eller den perfekte julegave, der ligger under træet den 24. Så står der smykker på din kæreste, kone eller datters ønskeliste til jul, så har vi her samlet et flot udvalg af smykker fra Helgstrand Jewellerys smukke sølvkollektion udformet i sterlingssølv med de flotteste zirkoner. 

Julegaver byttes frem til 31. januar, og der er gratis retur

Når du køber julegaver hos os, er der mulighed for at bytte og returnere helt frem til den 31. januar 2022 med gratis returlabel.

Har du spørgsmål? 

Brug chatfunktionen i nederste højre hjørne eller send en mail til Marianne Helgstrand på marianne@helgstrandjewellery.dk.

Julegave til hestepigen finder du lige her - smykker inspireret af heste i sølv til enhver anledning

Julegaven til manden, der har alt - læder armbånd til mænd med unikke detaljer

Image

Smykke julegaver -når du er på udkig efter en personlig gave

Image

I sølvkollektionen finder du alt fra de klassiske hjerteformede Prima Donna smykker til Sitanas unikke former, dekoreret med funklende hvide zirkoner. Så er du på udkig efter en personlig gave, er smykker det helt rette valg, da du kan udvælge det smykke, der helt unikt passer som gave til din kæreste, kone, datter eller måske veninde. 

Vi ved, at smykker bare er noget helt særligt. De er smukke, holder i mange år, minder dig om en særlig begivenhed og er helt unikt udvalgt. Derfor bringer de også smilet frem på alle og enhver - især juleaften, hvor det handler om at glæde andre. 

Smykkegaver under juletræet skaber store smil - og især de klassiske og tidsløse smykke designs fra Helgstrand Jewellery. Så er du på udkig efter en gave til manden eller kvinden, der har alt, så tag endelig et kig på de smukke kollektioner fra Helgstrand Jewellery.

Smykkerne findes i både sølv og forgyldt sølv, med og uden zirkoner. Så uanset om du er til det klassiske enkle look eller noget mere ekstravagant, så byder vi dig inden for i Helgstrands univers og står klar til at hjælpe ved spørgsmål. Brug chatfunktionen herunder eller kontakt Marianne direkte på marianne@helgstrandjewellery.dk.

Julegaver byttes frem til 31. januar og der er gratis retur

Når du køber julegaver hos os, er der mulighed for at returnere helt frem til den 31. januar 2022 med gratis returlabel.