Konfirmation

Image

Smykker er den perfekte, personlige gave til konfirmanden

Mangler du gaveidéer til konfirmanden, så har vi her på siden udvalgt nogle smukke smykker fra Helgstrand Fine Jewellery, som med garanti vil skabe glæde på en mindeværdig dag.

Med et smykke fra Helgstrand Jewellery vil du give en personlig gave, som er smuk, moderne og samtidig tidløs, og som konfirmanden kan have i mange år.

Konfirmationen er en stor dag, hvor de unge så småt indtræder i de voksnes rækker - gaverne betyder noget helt særlig for konfirmanden og mindes som et symbol for denne specielle dag.

Med en smykkegave kan du skabe et personligt minde og uanset, om du er på udkig efter et klassisk smykke eller et prangende smykke, der vækker opsigt, har vi et udvalg i forskellige stilarter, materialer og prisklasser.

 

Klassiske og eksklusive guldsmykker fra Matiné kollektionen

Konfirmationssmykker - en personlige gave ...

Image

Konfirmationen er en stor dag. At give et smykke i konfirmationsgave er en personlig gave. Vores smykker findes i mange prisklasse fra sølv til de noget dyrere guldsmykker.

Smykkerne her på siden er gode bud på oplagte smykker til konformanden. Vi har udvalgt smykker fra vores forskellige kollektioner.

Har du spørgsmål omkring smykkerne eller ønsker råd omkring det rette valg, så er du altid velkommen til at kontakte os.